Vedeți ca accesorii de modă: Tendințe în toamnă

Clopotele nu mai sunt obiecte funcționale, nu putem să vedem ceasul pentru o vreme, dar am stat pe ele în fiecare dimineață. Ceasurile frumoase cu o brățară spectaculoasă au devenit un accesoriu de modă împreună cu genți de mână, ochelari de soare și bijuterii. Când le aleg, nu se bazează mai des pe caracteristicile tehnice, ci pe stilul de îmbrăcăminte și tendințele modei din sezon. Ce va fi relevant în această toamnă?

1. Futurism
Proiectanții au proclamat – viitorul a venit. Una dintre cele mai populare tendințe în proiectarea de ceasuri – futurismul în toate formele sale: de la utilizarea de materiale de înaltă tehnologie pentru producerea corpului, terminând cu produse electronice moderne pentru a crea o „umplutura“. ceas arhitectura uimitoare seamănă cu o navă spațială sau obiecte vechi, se pare că aceste accesorii provin din viitorul film, și acesta este adevărul: proiectarea multor modele realizate de artiști care lucrează pentru industria filmului.

2. Minimalism
Spre deosebire de ficțiunea de uz casnic, stilistii ne oferă un ceas minimalist. Aceste forme laconice, lăncii simple, ordonate, simplificau comutatoarele cu o diviziune marcată în mare măsură în loc de numere și deseori complet fără ele. Mirosul acestor ceasuri în materiale: piele naturală, aur, argint și, bineînțeles, mecanisme precise și fiabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *