Principalele tipuri de piese pentru tractoare

Convențional, toate piesele de schimb pentru tractoare pot fi separate de gazde, oriunde s-ar afla. Tractoare sunt: piese de motor, șasiu, cutii de viteze, transmisii, piese electrice, și așa mai departe. Cu cât bătut ansambluri de bază: motoare, axe, transmisii, schelete, troleibuz, servo directie ambreiaje și așa mai departe.

Piese și piese de motoare

Tractor Cataloage noduri clasificare piese de schimb este. Si in interior este o divizie de instalare mare de ansambluri și detalii. Acest lucru facilitează identificarea pieselor de schimb de tractor pentru repararea și întreținerea mașinii. De exemplu, să ia o pană de transport DT-75. Acest lucru se referă la libera tractor șasiu sistem DT-75, și anume, o parte din transportul 75 DT.

  • Соленоид (бобина) части за трактори

De asemenea, o parte a tractorului poate fi împărțită în HVD mari, mijlocii și mici. Unele părți ale tractorului – fragile, cum ar fi sticla, scoici, produse din cauciuc, lămpi. Acest lucru înseamnă că depozitarea, ambalarea și transportul necesită anumite condiții.

Orice tractor a fost reparat și piese renovate. De exemplu, în cazul în care motorul este în ordine, este posibil să se înlocuiască unele părți, și va funcționa din nou. În cazul în care garnitura de spargere sau sticla de cracare, atunci nu există nici un ajutor, doar pentru a fi înlocuit. Am reparat piese pentru tractoare, există mai multe tipuri de reparații, de obicei 1 reparare 2, 3, repararea 4. Orice tip de reparație este asociat cu anumite condiții și parametri ai evenimentului. Prin urmare, unele piese de schimb pentru tractoare produse de notația „P1”, „P2”, „P3” și „P4”. Aceasta înseamnă că fiecare caracter corespunde numărului de reparații. Se poate observa din inelele de linie și piston.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *