paleta de culori noi

În fața noastră capre an, și anume, de capră din lemn albastru. Prin urmare, așa cum se crede, într-o varietate de culori ar trebui să acorde prioritate nuanțe de verde și albastru. Asta este, cu cele din „proprietar“ al anului care vine. Dacă se dorește, este posibil să se pună pe totală aspect în oricare dintre aceste culori, care, de fapt, există nenumărate. De asemenea, demn de remarcat este faptul că simbolul viitorului, moderația preferat și discret. Rezultă că această preferință ar trebui să se acorde aceleași țesături și decorațiuni. De exemplu, piele de căprioară, cașmir și catifea, fără ornamente și detalii inutile vor fi de mare ajutor.

În orice caz, trebuie să se bazeze doar pe propriile lor gusturi și preferințe, și să facă o alegere în favoarea acelor culori care dvs. tsvetotipu ideală și starea de spirit. Este important ca culorile uitat un câștigător și a subliniat toate demnitatea. Dacă sunteți gata să închidă ochii la culorile „preferate“ ale anului următor, apoi să acorde o atenție la nuanțe nu mai puțin elegante și festive de roșu, violet sau piersici. De exemplu, de culoare violet, pe care am scris despre în acest articol, va fi o alegere demnă și cu succes alocați pentru orice sarbatoare.

E timpul să strălucească!

Deși caracterul Goat nu implică un genial imagini de Crăciun, aceasta nu înseamnă că paiete și pietre au nevoie pentru a ascunde departe de vale. Dacă vă simțiți că Ajunul Anului Nou – este cel mai bun motiv pentru spumante rochii și accesorii, cu siguranta ar trebui să le aleagă. Principalul lucru – nu exagera și amintiți-vă că prea mult strălucire, chiar și la astfel de sărbători este prost gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *