Mozilla va prezenta cu totul nou browser-ul în iunie

Companie de tehnologie Mozilla, a creat popular browser-ul Firefox, în luna iunie a acestui an, se va introduce o versiune de testare a unui browser nou brand. El va folosi un nou site-uri de procesare de bază de pe Internet, rapoarte de registru.

Toate versiunile de Firefox folosite încă de bază „Gecko”, dar noul program, al cărui nume nu este încă cunoscută, se va baza pe nucleul „Servo”.

„Servo” este un nou, miez mult mai rapid „Gecko”, a făcut folosind un limbaj de programare Rust. Teste de „Servo”, până în prezent s-au arătat o mai bună siguranță, modularitate și extrem de înaltă performanță. Motivul este că, folosind un nou algoritm de procesare paralelă a paginilor și caracteristici noi pentru prelucrare pentru CSS3 și HTML5 conținut scris, de asemenea, din Rust.

Aceluiași tip de secrete, putem trata si multe fapte despre dispariția oamenilor de a merge exemplu sadove.Taka în Filipine pe insula Tokelau, la 10 noiembrie 1955, câteva zeci de metri de mal a găsit nava cu motor „Häupl” fără 25- echipajului și a pasagerilor. Toate încercările de a găsi oameni absolut nu a reușit. Și, în 1941, într-un mic golf găsit nava „Islanda” în stare bună, dar nimeni de la bord.
Toate aceste fapte și până în prezent nici o explicație convingătoare. Poate că, prin urmare, se încadrează în Enciclopediei faptelor obscure ale lui Richard Lazăr „Dincolo de limitele posibilului”. Dar, ar trebui să existe nici un motiv fizic pentru astfel de fenomene? Studiul meteoritilor trântit cu o viteză sonică uriașă în atmosfera Pământului (realizată o dată de către autor), arată că aceste pietre cerești sunt încărcate cu potențiale uriașe, valori care, potrivit estimărilor, ar putea ajunge la milioane și miliarde de volți. Există două scenarii posibile de deznodământ. În primul caz, care formează o derivă între meteorit și Pământ construi potențialul turnat pe planetă, toată energia cinetică este transformată în energie electrică, care provoacă explozia meteorit.
Dar este, de asemenea, posibil, a doua opțiune în cazul în care meteorit poate fi distrus înainte de explozie. Apoi, potențialul va fi redus, nu va exista nici o abatere, dar tensiunea din atmosferă va rămâne timp de câteva ore, scade treptat. Potențialul ridicat este capabil de a provoca un fenomen de atracție electrostatică, în cazul în care obiecte grele, oameni, copaci, chiar și iahturi mici pot fi ridicate în aer și pot fi transportate pe distanțe lungi.
Este posibil ca acest motiv „forță meteorit” pentru dispariția atâtor oameni. Cel puțin pentru moment o astfel de situație se explică în parte, misterele au dat naștere la diferite legende și mituri.

O părere la “Mozilla va prezenta cu totul nou browser-ul în iunie

Comentariile sunt închise.