Cunoaște dimensiunea câmpurilor pe care le pulverizare

Citiți eticheta – informațiile de pe etichetele erbicide conțin informații excelente și să identifice care buruieni le controlează și care plantele trebuie să le protejeze.
Prin pulverizare, atunci când ierburi sau frunze de plante medicinale sunt tinere si prospera. Dacă așteptați să pulverizare atunci când acestea sunt mari și coapte, rezultatele sunt adesea mai puțin de dorit. În cazul în care buruienilor este deja mare și de maturare, cosi în primul rând și să dea înapoi 7-10 zile mai târziu pentru a pulveriza noua re-creștere.
Prin pulverizare în condiții bune. zile înnorate și chiar sunt cele mai bune. zilele ploioase și cu vânt nu fac condiții bune pentru pulverizare.
Asigurați-vă că echipamentul de pulverizare funcționează corespunzător și transporta unele piese de schimb Spray-pe teren. Nu este nimic mai rău decât cu un furtun BASF sau rupturii un vârf înfundat pe teren și să fie fără instrumentele necesare pentru a remedia problema.
Asigurați-vă că pentru a adăuga un ulei de agent activ de suprafață sau de cultură în cazul în care, numit mai multe erbicide de iarbă specifice nu funcționează bine fără.
Pentru rezultate optime, utilizați AMS (sulfat de amoniu), sau se adaugă BioLogic M.E.E.N verde (un îngrășământ solubil în apă) pentru a se amestecă dvs. rezervor atunci când pulverizare erbicide selective. AMS sau M.E.E.N verde va crește eficacitatea erbicidului, ajutând buruienile, acestea se pot transforma cu ușurință la elementele de bază pentru o ucidere bună, în același timp, este foaie pentru a alimenta acțiunea cu macro și micronutrienți esențiale.
Cunoaște dimensiunea câmpurilor pe care le pulverizare, astfel încât să puteți aplica cantitatea corespunzătoare de soluție. Pentru a practica pulverizator și calibrarea, veți găsi un câmp și măsurați-l cu un GPS sau de a folosi un telemetru pentru a determina suprafața cultivată. Umple spray-ul cu doar apă și respectați viteza în care călătoriți și cantitatea de apă pe care se aplică în regiunea cunoscută. Acest lucru va ajuta la o mulțime de lucru ghici cu privire la aplicarea sumei din dreapta. Cele mai multe erbicide funcționează cel mai bine atunci când 12-20 litri de apă sunt folosite mai mult de un hectar cu erbicid corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *