Cum florile schimbat lumea

Culoarea irisului variază de la albastru foarte deschis la maro închis. Cele mai multe culori ale ochilor sunt clasificate ca albastru, verde / alunei sau maro. Maro este cea mai frecventa culoare a ochilor la nivel mondial. culori deschise, cum ar fi albastru si verde sunt extrem printre oameni de origine europeană. Oamenii de stiinta cred ca aceste mutatii apar in prima migrare a strămoșilor noștri din nordul Europei.

Un studiu realizat de Universitatea din Copenhaga, arată că toți oamenii de pe Pământ au avut ochi căprui pana cand o mutatie genetica a avut loc aproximativ 10.000 de ani. Cercetatorii cred ca toti oamenii cu ochii albastri au un stramos comun.

Acest studiu a analizat ADN-ul de 800 de persoane cu ochi albastri din diferite parti ale lumii. Dintre toți participanții, 99,5% au avut aceeasi mutatie in gena care decide culoarea ochilor. Cu alte cuvinte, ele sunt genetic legate între ele. Rezultatul arată, de asemenea, că o persoană este responsabilă pentru această mutație.

Atunci când Madoff a mărturisit că firma sa de investiții este doar o mare minciună, a fost destul de o subestimare.

La apogeul Revoluției Ruse, familia regală a fost un obstacol pentru bolsevici. În 1918. ei masacrat întreaga familie Romanov – tarului Nicolae al II-lea, soția sa, fiul și cele patru fiice. Astfel, ei au vrut să fie sigur că nici un moștenitor legitim, timp după să apeleze la comunitate pentru sprijin.
În curând a început să zvonuri că nu toți din familie au fost uciși. Toți care pretind a fi din familia regală, Anna Anderson este cel mai cunoscut caz. În 1920. Anderson a fost internat în spital după o tentativă de suicid și a spus că Anastasia – cea mai tânără fiică. Ea a stat de la alți concurenți, pentru că de mult ca o fiică adevărată, și a avut în mod surprinzător de bună cunoaștere a familiei rusă și viața lor.
Cu toate că o parte din familia din apropiere pentru a crede Anderson, cel mai considera inselat. În 1927. fostul coleg de cameră al impostoare a anunțat că numele său real este Franziska Shantskovska – muncitor polonez. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică un câștig faima la nivel mondial și să încerce să beneficieze de „linia” ei. pierde în cele din urmă bătălia în instanță care continuă timp de zeci de ani, dar rămâne fidel istoriei sale, până la moartea sa în 1984.

La fel ca și conspirație a Oates, rădăcina acestui scandal este o minciună, care are un impact dramatic asupra politicii naționale. Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez la sfarsitul secolului al 19-lea, când a fost acuzat de înaltă trădare pentru că a vândut secrete militare germanilor.
După acoperirea procesului său, autoritățile l-au condamnat la închisoare pe viață pe insula Diavolului în Guyana Franceză. În cele din urmă, cu toate acestea, se pare îndoială că scrisorile incriminatoare au fost falsificate, iar adevăratul personaj negativ este maiorul Esterhazy. Francezii au respins aceste afirmații, iar scriitorul Emile Zola a acuzat armata care acoperă greșeală.
scandal furios între susținătorii Dreyfus, care a insistat asupra cauzei să fie revizuite și cei care s-au convins de vinovăția lui. Disputa dintre cele două țări nu a fost atât de mult despre nevinovăția lui Dreyfus ca principial. În cele din urmă, după 12 ani lungi pentru Dreyfus a apărut lumina în tunel.
Maior Hubert Joseph Henry recunoaște că a falsificat dovezi-cheie și comite suicid, iar oficiul nou ales revizuit cazul. Dreyfus a fost din nou găsit vinovat, dar la scurt timp după aceea a fost grațiată de președinte. Câțiva ani mai târziu apel la o instanță civilă l-au declarat nevinovat și Drafus au primit livret militar impecabil, și chiar au luptat cu onoare în al doilea război mondial.
Afacerea lui Clinton si Lewinsky

În ianuarie 1998. jurnalistul Matt Dradzh dezvăluie poveste senzațională, care se dovedește a fi adevărat. Președintele SUA, Bill Clinton, a avut o aventură cu un stagiar la Casa Albă, Monica Lewinsky. Suspiciunile sunt în creștere, dar Clinton a negat acuzațiile. Printre altele, instanța de judecată cu privire la problema afacerii, președintele rămas pedepsită prin lege.

Cu două decenii înainte de scandalul Clinton, un alt presedinte american este implicat într-o rețea de minciuni, care au un efect negativ asupra țării.
Vara de dinaintea lui Richard Nixon a obține un al doilea mandat prezidențial, cinci bărbați au fost capturați să pătrundă în sediul Partidului Democrat din Hotel Watergate. În următorii câțiva ani, a devenit clar faptul că consilierii Nixon a dat instrucțiuni atacatorii pune microfoane telefoanele. Rămâne însă întrebarea dacă Nixon avea cunoștință totul și a ordonat operațiunea.
Ca răspuns la acuzațiile împotriva lui negat Nixon știa și a declarat: „Nu sunt un escroc.” Este clar că există înregistrări ale convorbirilor de la Casa Albă, care a discutat această chestiune și comisia de investigare le-a solicitat. Nixon a refuzat să le predea, dar Curtea Supremă a ordonat înregistrările care urmează să fie furnizate.
Era de ajuns să fie expus Nixon care ascunde scandalul. Din înregistrările reiese clar că, evident, el știa mai mult decât el a pretins. Comitetul juridic al Congresului a început punerea sub acuzare, dar Nixon a trecut pe postul de președinte al Statelor Unite. Scandalul a lasat o amprenta de durata asupra politicii americane și a ajutat la Jimmy Carter, care stă pe scaunul prezidențial câțiva ani mai târziu.
propaganda nazista