Cum de a alege un săpun sub tipul de piele

săpun de spălat, am curățat și dezinfectat pielea. Toată lumea înțelege că nici un săpun nicăieri. Dar se poate, astfel încât, atunci când un săpun alegerea tipului de piele pentru a fi considerat un efect negativ asupra pielii și unghiilor.

Proprietarii de tipuri de piele uscată ar trebui să evite utilizarea de săpun. O astfel de piele are nevoie pentru a hrăni și hidrata, și săpunuri se pot declanșa procesul de cojire, roșeață și iritații ale pielii. Oamenii de acest tip de experți în piele recomanda gel sau spumă pentru a cumpăra, să se spele, să includă umidificatorul suplimentar. Dar, dacă vă decideți să alegeți un săpun pentru pielea ta, atunci da preferință săpun vaselina.
Proprietarii de tipuri de ten gras recomandat să folosiți săpun, cu adaos de extract său constitutiv brad. Aceasta ajută la prevenirea acnee și alte erupții cutanate.

Pentru persoanele cu tipul de piele sensibilă este săpun mai bine de preferat cu glicerol. Glicerina este nu numai că hidratează și oferă atenuare, dar, de asemenea, protejează împotriva influențelor dăunătoare.
mai bine să folosiți săpun lichid pentru mâini de spălat, hidrateaza pielea si au un efect bactericid.

În săpun are atât aspecte pozitive, cât și negative, precum și pentru a explica-le pe toate, se stabilească în baie, diferite tipuri de săpun, potrivite pentru compoziția fiecărui membru al familiei. În cazul în care selectați săpun, să acorde o atenție la culoarea atunci cand este prea luminos, mai bine să se abțină de acest tip de săpun, or. Pentru a. poate provoca culorile vii la reacții alergice. Și, aveți grijă să citiți compoziția înainte de a face o achiziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *