Cum de a alege rigiditatea saltelei

Cea mai dificilă sarcină în saltea de alegere – pentru a determina gradul necesar de rigiditate. Acesta este unul dintre parametrii care nu pot fi evaluate folosind instrumente etalon.
Concepții greșite despre duritatea saltelei

Mulți cumpărători sunt greșit să credem că mai greu salteaua, făcându-l mult mai util la nivelul coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui ca întreg. Acesta este unul dintre miturile care au format în țara noastră în decursul anilor sovietici. In acest moment, un contrast foarte tare saltea activă couchette moale este presată de arcuri, rezultând așa-numitul efect hamac. De fapt, prima și a doua opțiuni sunt dăunătoare pentru sănătate și, în special, starea coloanei vertebrale, cum ar fi posibilitatea de relaxare într-o poziție naturală pe corp pentru a elimina.

Referitor la fiziologia. Coloanei vertebrale – nu este plat, ca o linie de lanț, în formă, este mai mult ca un val. În consecință, produce o suprafață foarte greu pentru a ajunge la culcare, sarcina maxima, umerii si soldurile – ei pur și simplu nu pot grăbi în straturile moi ale saltelei. În același timp, zona din jurul câmpului lombar este gol, acesta nu va primi sprijinul necesar, ceea ce conduce la o tulpină a țesutului muscular. Pentru suprafata tare a sistemului circulator poate fi afectată de comprimarea excesivă a navelor individuale a provocat apariția unor probleme cu circulația sângelui. Acest lucru poate provoca senzație de amorțeală la nivelul membrelor, mușchii amortita, oboseala generala dupa somn.

saltea prea moale, nu este mai puțin dăunătoare pentru sănătate, dar din diferite motive. Pe o astfel de suprafață, a coloanei vertebrale se curbează prea mult și ia forma de semilună. Din nou, există o tensiune musculară, lumină și stors de respirație grea.

În cazul în care ar trebui să fie luate în considerare rigiditatea saltea de alegere greutatea și vârsta persoanei, trăsăturile anatomice ale corpului său, indicații medicale, pe baza afecțiunilor musculo-scheletice și a organelor interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *