Alegerea imprimantei acasă, cu jet de cerneală sau cu laser?

Imagine Întrebarea transferată pe hârtie rămâne relevantă în ciuda creșterii serviciilor, care funcționează în modul „on-line”. Fotografiile din album rămân încă în istorie, un lanț de momente plăcute, chiar și atunci când acestea au fost mult timp scanate și transferate pe computer. Întrerupând această poveste nu a vrut să și lipit în album tot mai multe fotografii. Cursul de schimb, în ciuda faptului că nu este timp pentru a trimite un email pentru profesor pentru a verifica, acceptată de acesta într-o formă de hârtie. Sunt sigur că fiecare utilizator de computer se va confrunta, mai devreme sau mai târziu, cu necesitatea de a imprima ceva. Uneori este vorba despre ajutorul unui vecin cu o imprimantă, și, uneori, este necesar să se decidă dacă imprimanta este deja forțată acasă necesitate, fără de care rezultatul muncii pe computer nu poate fi utilizat la maximum.

În căutare propunere ridică imediat multe întrebări, dintre care șeful este Dacă vă întrebați clientul ce el imprimanta pentru „Ce este imprimanta pentru a alege pentru casa?” – Raspunsurile vor fi foarte asemănătoare între ele, totul se reduce la aproximativ două probleme.

1. Imprimați fotografii, documente, uneori, în număr mic. De regulă, aceasta este prima imprimantă care este achiziționat.

2. Imprimarea documentelor în cantități mari (pentru o fotografie a imprimantei are deja).

Despre aceleași răspunsuri vor fi obținute de la tine într-un timp.
Tipuri de imprimante

Printre imprimantele, dacă excludem foarte exotice imaginile de transfer de tehnologie de pe computer, există două mari familii care se inteleg bine unul cu altul și nu sunt destinate să plaseze reciproc, cel puțin până la data viitoare. Prima familie – imprimante laser, al doilea jet.
Ce este o imprimanta laser?

Principiul de funcționare a acestor imprimante se bazează pe proprietatea unui cilindru electrificate pentru a transfera pulbere (toner) din cartuș pe hârtie. Toner este transferat numai în acele locuri în care taxa de cilindru a rămas și nu a fost îndepărtat periodic care trece prin tamburul printr-un fascicul laser. Pulberea de transferat este apoi laminate la cald și coapte sub formă de rulouri pe hârtie prin căldură.

O trăsătură distinctivă a tehnologiei imprimante laser:

– Tipărirea alb-negru ieftine.
– viteze mari de imprimare.
– Durată de viață lungă a cartușului, în cazul în care o umplere este suficient pentru un număr mare de pagini imprimate. cartuș de imprimantă cu laser poate fi de zece resursă ori mai mare decât cea a unui cartuș de cerneală de imprimantă cu jet.

Dezavantaje de imprimante laser:

– Redare a culorilor Bad. imprimante laser sunt disponibile pentru achiziționare și utilizare la domiciliu nu pot trece toate culorile datorită faptului că o redare a culorilor satisfăcătoare nu pot fi obținute datorită proprietăților tonerului și limitările tehnologiei. Tonerul nu poate fi amestecat uniform înainte de aplicare, deoarece aplicată pe hârtia pentru fiecare linie de aceeași culoare, și asupra proprietăților este opac.
– Consumul relativ mare de energie în timpul pregătirii pentru imprimare și procesul de imprimare în sine. Aceasta este cauzată de necesitatea de a încălzi foaia după aplicarea tonerului pe ea.
– Rezoluție mică în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală. care se pot face mai multe treceri ale capului de imprimare, dislocuit de fiecare dată cu o distanță care este mai mică decât un punct de imprimare.

Cerneala sau cu laser foarte consumabile imprimante – toner, negru sau pudră de culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *